maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hattivatteja kellarikomerossa

Olen hävyttömästi hyljännyt blogin nyt niin moneksi viikoksi, että asia on pakko korjata juuri nyt. Junassa viereisellä paikalla lojuva tenttikirja saa odottaa vielä hetken. 




Jos helmikuu tuntui lyhyeltä niin maaliskuu on vasta lyhyeltä tuntunut. Hetkonen, te mietitte, eihän nyt ole vasta kuin kuun puoliväli. Niin, ei niin, mutta silti on neljä työpäivää enää jäljellä tässä maaliskuussa: kolme tällä viikolla ja yksi kuun viimeisenä päivänä, heti Englannin reissusta palaamisen jälkeen. Eli tällä viikolla starttaa matka! Armasta läppäriäni en ajatellut rontata mukaan, mutta katson, jos saisin laitettua tänne muutaman kännykällä räpsäistyn kuvan. 




Havainto, että lähtöön on alle viikko, antoi uutta pontta blogin suhteen. Kyllähän nyt pitää vähän kuulumisia päivitellä ennen reissua. Mitäpä viimeinen kuukausi on siis sisältänyt? No juhlia ainakin. Mukaan mahtuivat muutamat aikuisemmat tuplasynttärit sekä sarja juhlia vähän nuoremman juhlaväen kanssa: 7-vuotisjuhlat, 2-vuotispirskeet ja yllättäen myös 2-viikkois karkelot. Viimeinen sankareista jäi vaille lahjoja, niin yllättävä tapaaminen oli, mutta nyt on ehdottomasti hyvä syy tehdä niitä mini-mini sukkia ja tumppuja (jotka ovat niin ihanan nopeita tehdäkin!). Myös grillikausi avattiin lauantaina, hennossa lumisateessa. Hentolumisade nollakelillä oli vielä kuitenkin ihan kohtuullista, ainakin verrattuna tämän aamun lämpötiloihin. 




Kuun vaihteessa oli myös muutto (kolmas puolen vuoden sisään) ja tavarat löytyvät jo ajoittain. Suurin osa niistä on edelleen röykkiönä uuden majapaikkani huoneen nurkassa. Eivät ne sentään aivan vailla järjestystä ole. Omaisuuteni on näet jaettu neljään kasaan: harvoin käytetyt vaatteet, usein käytetyt vaatteet, pyykki ja tavarat. Toimii yllättävän hyvin. 




Ps. Kävin eilen katsomassa kasvien talvehtimisen edistymistä kellarikomerossani, ja huomasin omistavani hattivatti-viljelmän: 



2 kommenttia:

  1. Ihana hattivattikasvi <3 Mikä siitä tulee isona?

    VastaaPoista
  2. Pelargonia :D Viisi kuukautta kylmäkellarissa oli tehtyt temppunsa.

    VastaaPoista